АВСТРИЯ            ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА   предстои

 

От Казанлък и Стара Загора  
3 нощувки със закуски във Виена в луксозен централен хотел 4*

 

/Настаняването в централен хотел Ви дава възможност за свободно време без ограничение /. 

Ще се влюбите в коледна Виена! 
Още от ноември австрийската столица се обвива в магическа пелерина от светлини, коледни украси и кристални снежинки, между които се прокрадва аромата на прясно изпечени коледни сладки, виенско кафе, канела и греяно вино. За всяка от централните търговски улици в града се изработва специална светлинна композиция, която й придава уникален колорит и създава истинско празнично настроение за жителите на града и многобройните туристи. 

1-ви Ден Отпътуване от гр.Казанлък около 17.15 часа от гр. Стара Загора в 18:00 часа  Нощен преход. 

2-ри Ден След обяд пристигане в Австрийската столица. Настаняване в луксозен централен хотел. Свободно време. Възможност за разходка по централната търговска улица Мария Хилферщрасе. Посещение на Пратера с Виенското колело!!! Нощувка във Виена.

3-ти Ден Закуска. Туристическа обиколка с автобус и екскурзовод с разглеждане на малкия ринг със Статуята на ген. Радецки, паметниците на Гьоте и Шилер, паметника на Мария – Тереза с Природонаучния и Историческия музеи до него, Парламента, Кметството, Борсата, Дантелената катедрала, Операта, Позлатената статуя на Моцарт, Двореца Белведере, Пратера с най-старото Виенско колело. Пешеходна разходка в стария град, Катедралата “Св. Стефан”, статуята на Чумата, Двореца "Хофбург". БОНУС: Посещение на празничен концерт с изпълнение на орган в една от най-хубавите катедрали във Виена . Нощувка във Виена. 

4-ти Ден Закуска. По желание посещение на Двореца Шонбрун - лятна резиденция на Хабсбургите и една от най-популярните туристически забележителности на Виена с местен екскурзовод на български език: включва разглеждане на двореца: около 20 от най- впечатляващите помещения, включително балната зала, покоите на Императрица Мария Терезия и Франц Йозеф. Свободно време за разходка или посещение на Природонаучния музей, Императорската съкровищница, Музея на Сиси, Музея на Историята на изкуството, Виенската опера. Вечерта посещение на най-големия Коледен базар пред великолепната сграда на Виенското кметство, неповторимите концерти на открито или разходка по най-дългата търговска улица Мария Хилферщрасе. Нощувка във Виена.

 5-ти Ден Закуска. Не си тръгвайте от Виена без коледни подаръци за любимите хора - ще посетим най-големия търговски център във Виена и аутлет градчето "Parndorf". Отпътуване за България. Нощен преход. Кратки почивки по време на пътуването.

 6-ти Ден Пристигане в България около обяд. 

Коледни базари във Виена, Австрия 
Топъл пунш, аромат на канела и ванилия, пищна украса и множество развлечения – това е визитната картичка на традиционните за края на годината коледни базари в Австрия. Подчинете се на празничното настроение и усетете магията на Коледа по-рано. Магическата атмосфера на коледните базари не случайно привлича като магнит туристите, решили да пътуват по това време на годината. Коледният сезон във Виена започва с откриването на Коледния базар пред Кметството в средата на ноември – класика за зимна Виена. Ароматът на подсладени плодове, коледен щолен , греяно вино и печени кестени, празнично украсените дървета и къщичките с блещукащи многоцветни лампички, библейските сцени в специално обособени зони, ледената пързалка и разходките с пони провокират неповторимо празнично вдъхновение и се забелязват от километри. Макар и по-малки, коледни базари ви очакват и около повечето емблематични забележителности в града– пред дворците Шонбрун и Белведере, на площад Карлсплатц пред Операта, на триъгълния площад Фрайунг, при Музеумсквартир и пред църквата Карслкирхе. 


3 нощувки със закуски във Виена в луксозен централен хотел 4* 
/Настаняването в централен хотел Ви дава възможност за свободно време без ограничение /. 

Цена: 420 лв. Ранно записване до 05.11.2018 с внасяне на депозит от 30 %. 

Цена след промоционалния период - 450 лв. 


Доплащане за настаняване в единична стая : 130 лева. 
Цена за деца до 7 години, настанени с двама възрастни: 260 лв 
Цена за деца до 12 години, настанени с двама възрастни: 320 лв 

Окончателно плащане и заявяване на допълнителните екскурзии до 18.11.2018г. 
Цената включва: 
Транспортни разходи и транспорт с луксозен автобус 4 звезди. 
Митнически и магистрални такси. 
3 нощувки със закуски във Виена в луксозен централен хотел 4* 
/Настаняването в централен хотел Ви дава възможност за свободно време без ограничение /. 
БОНУС: Посещение на празничен концерт с изпълнение на орган в една от най-хубавите катедрали във Виена. 
Медицинска застраховка с асистънс покритие 5 000 евро лимит 
Панорамна обиколка на Виена с лицензиран екскурзовод. 

 • Цената не включва: 
 • Такси за музеи и развлечения, които се посещават по желание. 
 • Билет за Виенското колело / Пратера - 9 евро на човек 
 • Входна такса за двореца "Шонбрун" – 18 евро / включва трансфер с автобуса, лицензиран екскурзовод на български език, входна такса /-заплаща се предварително в офиса на фирмата. 
 • Входна такса с лицензиран екскурзовод на български за Императорската съкровщница, където се намира копието на съдбата – 15 евро - заплаща се предварително в офиса на фирмата. 
 • Светлините на коледна Виена - вечерна разходка с автобус - 10 евро 
 • Слушалки за дневна пешеходна разходка - 3 евро 
 • Разглеждане на Виенската опера с лицензиран екскурзовод и слушалки на български - 12 евро - заплаща се предварително в офиса на фирмата. 
 • Музея на Сиси - 12 евро 
 • Природно-научния музей - 10 евро 

Резултат с изображение за budape]a

За връзка

Управител: Людмила Минчева Калайджиева

гр.Казанлък
ул. "Петко Стайнов" 10

0431/63949
0879693949

New category

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ

03.01.2022 18:29
Екскурзии в България Екскурзии в чужбина   Собствен транспорт СПА уикенди в България    Специални оферти  от Люсси Турс    

Важно!
ОФЕРТНИТЕ ЦЕНИ ПОДЛЕЖАТ НА ПРОМЯНА ПРИ
 • ПРОМЯНА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА

 • ПРОМЯНА ЦЕНИТЕ НА ВХОДНИТЕ ТАКСИ ЗА МУЗЕИ