ВЕЧНИЯ ИСТАНБУЛ  c включена панорамна  

         обиколка в крайната цена предстои

 •   
 •   

Бонус :  Посещение на църквата на 1-во число, която дава ключета за сбъдване на Желания!!!

   2023 година

 

 • 1-ви ден: 22.00 ч Тръгване от Казанлък - Стара Загора - Истанбул. Нощен преход.

  2-ри ден: Истанбул
  Пристигане около 08:00ч. в -Истанбул.
  В 8:30ч. обзорна автобусна обиколка на Истанбул с турски автобус и Екскурзовод :Хиподрума, синята джамия, Света София, Топ капъ, златния рог, българската църква'' Свети Стефан '' и цветния квартал Балат, Египетския пазар, кулата „Галата”/включена в цената /
  13.00-13.30 часа Настаняване в хотела. Свободно време.
  18.30-19.00 часа По желание и с предварителна заявка: нощен тур в Истанбул Азия/минаване по светещия мост и водно-светлинно шоу в МОЛ " Watergarden ' - 15 е
  Нощувка /1/
  3-ти ден: Закуска на блок маса. Свободно време или туристически програми по желание:
  Oбиколка с корабче по Босфора 20 евро - (включва трансфер с автобус до пристанището, лицензиран екскурзовод и 2 часа разходка с кораб). Посещение на Египетския пазар. Връщане в хотела.
  ИЛИ
  Плаване до Принцови острови - 15евро  и Посещение на двореца Долмабахче сарай /срещу допплащане 35 евро/. Долмабахче означава “запълнена градина” и се отнася за малкото пристанище, което Султан Ахмед I затрупал, за да построи прекрасния си дворец. Дворецът е служил за официална резиденция на Султаните до 1876г.). Връщане в хотела.
  20.00 часа Вечерен круиз по Босфора с вечеря и ориенталска шоу програма - 40 евро. Нощните светлини на Босфора, съчетани с вечеря и напитки без лимит с невероятна програма и ориенталски танци.
  Нощувка /2/.
  4-ти ден: Истанбул - Одрин - България
  Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на МОЛ 'Forum' /включено в цената/. В този аутлет, освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени, можете да посетите Аквариума/срешу такса в лири / или да изпиете чала ароматно кафе. Кратка спирка в Одрин.
  Пристигане в България късно вечерта.
  Цената  включва:
  *транспорт с лицензиран автобус категория 3*
  **2 нощувки със закуски в хотел EFESUS 4* в Истанбул
  ***туристическа програма с турски автобус и професионален
  екскурзовод на историческите забележитекности в Истанбул.
  ****посещение на МОЛ '' Forum '' с аквариума
  *****митнически и магистрални такси и паркинзи
  *****медицинска застраховка за периода на екскурзията

  Цената не включва:

  *обиколка с корабче по Босфора (включва трансфер с автобус до пристанището, лицензиран екскурзовод и 2 часа плаване с кораб) - 20 евро
  **посещение на двореца Доламабахче - 35 евро
  ***нощен тур в Истанбул Азия/минаване по светещия мост и водно-светлинно шоу в МОЛ " Watergarden ' - 15 евро
  ****вечерен круиз по Босфора с вечеря и шоу програма - 40 евро (включва трансфер, разходка с кораб по Босфора, вечеря на сет меню (салата, основно ястие по избор - риба, пилешко или телешко с богата гарнитура и десерт), алкохолни и безалкохолни напитки без лимит, богата шоу програма с ориенталски танци.
  *****Плаване с ферибот до принцови острови - 15евро
  ****** Посещение на Двореца Топ капъ - 30 евро

 

            Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.