ПОЧИВКА В ХИСАРЯ с тръгване от Казанлък

Автобусна програма -6 дни /5 нощувки 

със закуски и вечери и интересни ескурзии

     Хисаря се радва на цели 22 извора с различен химичен състав, а жреците са отстъпили мястото си на терапевти, масажисти и рехабилитатори, които се грижат за здравето, разкрасяването и допълнителния комфорт на посетителите. Минералната вода и лечебните й свойства я правят подходяща да се използва за питейно лечение на бъбречно-урологични, жлъчни, стомашно-чревни и чернодробни заболявания. А потапянето в минералната вода в Хисаря помага срещу проблеми с опорно-двигателния апарат, обмяна на веществата и ендокринната система. Също така, има благоприятен ефект върху кожата, като я прави по-мека. Освен това, прекараното време в басейн или извор с минерална вода в СПА хотел (линк към предната) помага да се освободим от стреса и напрежението, да се отърсим от забързаното ни ежедневие. Доказано е, че минералната вода помага човек да се отпусне и да си отпочине пълноценно, което е изключително важно, ако искаме да сме в най-добрата си форма.  

Пакетна цена на един пътуващ : 660 лв

Деца от 3 до 15 г. :  540лв

Дати : 19.07 - 24.07  , 15.08 - 20.08 , 27.08 - 01.09

Описание на хотела: СПА хотел Аугуста работи целогодишно и разполага с 303 помещения: 53 единични, 220 двойни (103 със спалня, 117 с отделни легла, от тях 36 преходни), 17 тройни (спалня+единично легло), 5 фамилни стаи, 4 едностайни и 4 двустайни апартамента.
Ресторантът на хотела разполага с 400 места в три зали, климатик, лятна градина с 90 места с изглед към басейна и Средна гора. Предлага се национална, европейска, вегетариантска и диетична кухня.
На разположение на гостите са дневен бар, конгресен бар и мокър бар.
Описание на стаите: Всички стаи разполагат с тераса, PVC дограма, TV, телефон, WI-FI интернет достъп, климатик, хладилник, модерно обзавеждане, баня с вана или с душ, телефон, сешоар, индивидуално отопление. Подовата настилка е теракот, ламиниран паркет или мокет.
Спорт / Хотел Аугуста разполага с външен и вътрешен плувни басейни с минерална вода, всеки с по 750 куб. м вместимост, джакузи, сауна и фитнес.СПА център Аугуста предлага лечебни, релаксиращи и разкрасяващи програми, извършвани от опитен квалифициран персонал, рехабилитатори и физиотерапевти.
Може да се възползвате от следните процедури: антистрес и релаксиращи - перлена и вихрова вана с ароматно добавки, соли и водорасли; подводни и класически масажи; китайски енергиен и подводен масаж; инхалации с минерална вода; ръчни масажи; терапия с вулканични камъни; таласотерапия; акупунктура; моксатерапия електролечение; парафин; лечебна гимнастика; лечение на целулит; фитотерапия и много други.

Настаняването се осъществява  в съответния тип помещение при минимум-2-ма пълноплащащи.

Цената включва :

*5нощувки със закуски

*5 вечери на тристепенно сет –меню или на бюфет

*туристически данък и туристическа застраховка

*ДДС

*Вътрешен /външен басейн с минерална вода/плувни шапки /джакузи,фитнес ,сауна ,парна баня ,стая за релакс ,солна стая ,халати ;

*Wi-Fi

*Транспорт

Цената не включва:

*обяди;*напитки по време на хранене;*масажи ,програми и терапии ,процедури ;релаксиращи и възстановителни антистрес процедури за хора с напрегнато работно ежедневие *перлени и вихрови вани с хисарска и минерална вода ,ароматни масла ,соли и водорасли *ароматерапия ,козметични програми ,антицелулитни програми,калолечение,луготерапия  *лични разходи   *Eкскурзия  

Видове екскурзии:

*Екскурзия - полудневна в Старосел –посещава се Староселската гробница е най-известната част на тракийския култов комплекс, който се намира в близост до село Старосел. Това е най-мащабният, към днешна дата, открит тракийски царски комплекс с мавзолей. Датира от края на V и началото на ІV век пр. Хр.Комплексът се състои от шест подмогилни храма, четири от които уникални, както и няколко царски погребения. Достъпни за туристите са големият храм на Четиньова могила и храм Хоризонт. Границите на могилата са обградени със стена от гранитни блокове. Дължината й е 241 метра, а на височина достига до 3,5 метра.Посещение на Скалният мегалит Момини камъни е известен още под името Слънчевата врата и се намира край Старосел. Според траките олицетворявала пътя на душата към отвъдното през пролуката между камъните, където се процеждат лъчите на залязващото слънце.В близост може да се види тракийска гробница от 5-6 век пр.н.е.Друго предание гласи, че това е вкаменена девойка, с отправен поглед към небесата, която била прокудена от близките си, след като се отдала на любимия си преди да се венчаят.Свободно време в Старосел .Цената включва ;транспорт ,входни такси на обектите ,и екскурзовод . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -30.00лв на възрастен и 25 лв за деца до 15 години .

*Екскурзия до гр.Сопот –целодневна.Посещават се следните обекти по програмата .Къща –музей Иван Вазов ,Сопотски метох Въведение Богородично ,Дядо Стояновата Воденица .Цената включва : транспорт, входни такси на обектите за посещение ,беседи от лицензирани екскурзоводи в обектите за посещение . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -50.00лв на възрастен и 40 лв за деца до 15 години .

*Екскурзия до гр.Карлово и  гр.Карлово .-целодневна . Посещават се следните обекти по програмата .Къща –музей Христо Ботев и Даскал Ботевото училище. Цената включва : транспорт, входни такси на обектите за посещение ,беседи от лицензирани екскурзоводи в обектите за посещение . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -50.00лв на възрастен и 40 лв за деца до 15 години.

  •  
  • Програма :
  • Ден първи : Отпътуване от гр. Казанлък  в посока Хисар .Настаняване в Аугуста Спа хотел -3*.Вечеря .
  • Ден втори :Закуска .Свободно време за релакс .Вечеря .
  • Ден трети .Закуска .Свободно време или екскурзия по желание.Екскурзия - полудневна в Старосел –посещава се Староселската гробница е най-известната част на тракийския култов комплекс, който се намира в близост до село Старосел. Това е най-мащабният, към днешна дата, открит тракийски царски комплекс с мавзолей. Датира от края на V и началото на ІV век пр. Хр.Комплексът се състои от шест подмогилни храма, четири от които уникални, както и няколко царски погребения. Достъпни за туристите са големият храм на Четиньова могила и храм Хоризонт. Границите на могилата са обградени със стена от гранитни блокове. Дължината й е 241 метра, а на височина достига до 3,5 метра.Посещение на Скалният мегалит Момини камъни е известен още под името Слънчевата врата и се намира край Старосел. Според траките олицетворявала пътя на душата към отвъдното през пролуката между камъните, където се процеждат лъчите на залязващото слънце.В близост може да се види тракийска гробница от 5-6 век пр.н.е.Друго предание гласи, че това е вкаменена девойка, с отправен поглед към небесата, която била прокудена от близките си, след като се отдала на любимия си преди да се венчаят.Свободно време в Старосел .Цената включва ;транспорт ,входни такси на обектите ,и екскурзовод . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -30.00лв на възрастен и 25 лв за деца до 15 години .  Вечеря .Нощувка
  • Ден Четвърти :Закуска .Свободно време или екскурзия по желание до гр.Сопот –целодневна.Посещават се следните обекти по програмата .Къща –музей Иван Вазов ,Сопотски метох Въведение Богородично ,Дядо Стояновата Воденица .Цената включва : транспорт, входни такси на обектите за посещение ,беседи от лицензирани екскурзоводи в обектите за посещение . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -50.00лв на възрастен и 40 лв за деца до 15 годин.Вечеря.
  • Ден пети :Закуска .Свободно време или екскурзия по жела до гр.Карлово и  гр.Карлово .-целодневна . Посещават се следните обекти по програмата .Къща –музей Христо Ботев и Даскал Ботевото училище. Цената включва : транспорт, входни такси на обектите за посещение ,беседи от лицензирани екскурзоводи в обектите за посещение . Необходимо облекло за екскурзията :Удобни обувки  ,вода ,сандвич,фотоапарат  и др.Цена -50.00лв на възрастен и 40 лв за деца до 15 години.Вечеря .
  • Ден шести :Закуска и отпътуване за Казанлък

Важно! При изпълнението на програмата туристите трябва да са с удобни обувки ,шапка ,очила ,при нужда дъждобран и фотоапарат за запечатване на спомени .Има преходи,който са по трудни ,затова всеки решава дали може да участва в тях.

За връзка

Управител: Людмила Минчева Калайджиева

гр.Казанлък
ул. "Петко Стайнов" 10

0431/63949
0879693949

New category

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ

03.01.2022 18:29
Екскурзии в България Екскурзии в чужбина   Собствен транспорт СПА уикенди в България    Специални оферти  от Люсси Турс