Карнавал в Ксанти 

НАПРАВЕТЕ  ПОДАРЪК за ДЕНЯ НА ЖЕНАТА 8 МАРТ !

 

Дата :   изтекла                Цена : 130 лв

 

Най-големият карнавал в Северна Гърция! Вижте парада, танците, музиката, цветните платформи и най-впечатляващото, неподправено, спонтанно и искрено веселие завладяло тълпите от хора. С две думи:

  Карнавала в Ксанти – Карнавал от сърце!

 
Програма :
1 ден : 8.00 часа  Отпътуване от Казанлък и Ст. Загора
 Пристигане в Свиленград : история и памет на Свиленград с посещение на историческия музей, който разполага с 3 експозиционни зали ,моста на Мустафа паша над река Марица, паметника на Одринци, на първата жертва на военната авиация Христо Топракчиев , старото училище и църквата „Св. Троица“. Отпътуване за село Мезек :  византийската крепост „ Неузетикон “ от 4-3 век  и Тракийската гробница .Настаняване в хотела . Вечеря на сет меню за група . /напитки и екстри се доплащат /

2 ден : 7.00 часа Закуска и отпътуване за Ксанти през Граничен пункт „ Капитан Петко войвода“. Гръцкият град е известен с ежегодния фестивал, който се провежда от 1966 година насам. Карнавалът в Ксанти е може би най-голямата културна проява в района на Източна Македония и Тракия. Това е и вторият по големина карнавал в Гърция, след този в Патра.

Късно вечерта прибиране в Стара загора и Казанлък

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 1 вечеря, нощувка и закуска в   бутиков хотел 4*  в Свиленград, транспорт с лицензиран автобус, гранична такса, екскурзоводна програма в Свиленград и Мезек с входни такси за обектите,Карнавала в Ксанти, водач от „ Люсси турс “ , паркинг и  застраховка.

Вечеря меню : Салата "Разкош", основно : свински джолан с гарнитура, десерт : СВИЛЕНГРАДСКО малеби, минерална вода

 

ХОТЕЛ

 

 

КСАНТИ