Крепостта Баба Вида, Белоградчишките скали

 и пещерите Леденика и Магурата
 

3дни/2 нощувки и закуски

    Цена 185 лв.

1 ден Отпътуване от Казанлък в 05:00 ч. към Враца.Посещение на пещерата Леденика’. Пещерата е получила името си от красивите, млечнобели ледени образувания, които се получават през зимата в нейното предверие. Дълга е 320 метра. В късния следобед настаняване в хотел.във Враца.Нощувка.
Ден 2 Закуска. Отпътуване за Белоградчик,където ще видим Белоградчишките скали и белоградчишката крепост „Калето".Тя е една от най-добре запазените крепости в страната с площ 10 211 кв. км.
Белоградчишките скали са поразяващи въображението скални образувания.
Отпътуване за Видин. Настаняване в хотела. Свободно време, обяд. Следва посещение на крепостта "Баба Вида" която е единственият изцяло запазен средновековен замък в България. Внушителната сграда се намира на брега на р. Дунав, в североизточната част на Видин. Уникалната ѝ архитектура е запечатана в лентите на над 50 филма. Прибираме се в хотела. Свободно време. Нощувка.
Ден 3 Закуска и отпътуваме към пещерата Венеца. Пещерата е дълга около 200 метра, като възможни за посещение са 5 от залите ѝ, а туристите се движат по метална платформа. Важно: Маршрутът преминава през няколко тесни участъка, в които за кратко се налага човек да се движи приведен. Това прави пещерата неподходяща за посещение от трудноподвижни хора и прекалено пълни хора.
Следва посещение на Златния парк край Луковит. Взел името си от реката, покрай която се извива – Златна Панега, паркът е оживяло царство от приказките. Каменни къщички, причудливи конструкции, феерични беседки, странни къщи и цветя, хобитска къщурка, малко езеро, в което „плува” домът на Малечка Палечка са само част от всичко, което придава невероятната вълшебна атмосфера на Златния парк.
Следобед отпътуване обратно.
185 лв цена за турист
  • Цената включва
*Транспорт с луксозен автобус, лицензиран за туристически превози;
*1 нощувка със закуска в хотел във Враца;
*1 нощувка със закуска в хотел във Видин;
*Водач по време на пътуването и престоя.
  • Цената не включва
*Входни такси на посещаваните обекти;
*Възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за туризма;
*Разходи от личен характер.
Люсси турс 0431 63948
0779 6839

 

Снимка на ЛЮДМИЛА КАЛАЙДЖИЕВА.Снимка на ЛЮДМИЛА КАЛАЙДЖИЕВА.

За връзка

Управител: Людмила Минчева Калайджиева

гр.Казанлък
ул. "Петко Стайнов" 10

0431/63949
0879693949

New category

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ

03.01.2022 18:29
Екскурзии в България Екскурзии в чужбина   Собствен транспорт СПА уикенди в България    Специални оферти  от Люсси Турс