Ново!  Летен Златоград и плаж 2 дни в Гърция!
 

Цена 152 лв
 
дати:
  • 5,6 и 7 юни
  • 17,18 и 19 юли
  • 21,22 и 23 август 
 
 

Програма :

  • Първи ден петък: Отпътуване от Казанлък 4.30 ч. и Ст. Загора 5.00 ч.

Пристигане в Златоград 8. 00 - 9.00часа. Настаняване в хотела, ако има свободни стаи.Тръгване за плаж в Керамоти Гърция веднага с миниванове през Родопите. Плаж, възможност за кафе-фрапе, обяд.Връщане в хотела около 19.00часа.Вечеря по избор в многото ресторантчета в Златоград .Нощувка.

 

  • Втори ден събота: Закуска и отпътуване за най-хубавия плаж в Гърция.  /Който желае може да остане на басейна в Златоград/.Плаж, възможност за кафе-фрапе, обяд с морски дарове. Връщане в хотела около 19.00часа. Нощувка.

 

  • Трети ден неделя: Закуска . По желание ползване на външния басейн.

11.00часа напускане на хотела. Посещение на етнографски комплекс в стария град /прекрасен музей с 9 работилници и въртяно кафе/ с екскурзовод.

Спирка в Хасково: монумента на Богородица с камбанарията в парка.

Кафе в централната част на града. Прибиране около 19.00 часа

 

Цената включва: 2 нощувки и закуски в Родопите - Златоград, транспорт с миниванове до плажовете Гърция и обратно, екскурзоводно обслужване през 3-те дни, входна такса :Етнографски  музей Златоград, лицензиран транспорт, застраховка за 3-те дни, томбола  и Водач от „Люсси турс“

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста

Валидна Лична карта за преминаване на границата

Цена за дете от 2г. до 11,99 г. настанено с двама възрастни в стая -10 % ОТСТЪПКА

Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат ЛК или паспорт и нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.