• 1 ден : 8.00 ч. Отпътуване от Казанлък за Девин: курортен град в Родопите, с топли минерални извори и красива природа. В ранния следобед настаняване в СПА хотел 'Орфей' в центъра на Девин. Хотела прелага уютна атмосфера и възможност за пълноценна почивка. Посещение на SPA центъра (минерални басейни - вътрешни и външен, джакузи, сауна, парна баня, фитнес). Вечеря. Нощувка.
  • 2 ден : Закуска. Свободно време, възможност за посещение на SPA центъра на хотела. По желание и срещу допълнително заплащане, екскурзия до пещерите „Дяволско гърло“ и „Ягодинска пещера“, намиращи се в красивото Триградско ждрело. Възможност за разходка по еко пътека Струилица – Калето – Лъката. Маршрутът минава през живописни пътеки, дървени мостчета, заслони иместа за отдих . Връщане в хотела. Вечеря. Възможност за посещение на нощен клуб към хотела (без входна такса). Вечеря. Нощувка.
  • 3 ден :Закуска. Свободно време. Напускане на хотела и отпътуване за град Перущица. Посещение на Историческия музей. Етнографската експозиция ни показва бита на населението: оръдия на труда, облекло, съдове, накити. Църквата „Св. Архангели Гавраил и Михаил”, в която по време на Априлското въстание перущенци са се крили и 7 дни са се сражавали за живота и свободата си. Друга забележителност е Дановото училище, първото класно училище в града. През 1876 г. училището е било превърнато в болница, функционираща със средствата на лейди Емили Странгфорд, английска общественичка, организирала събирането на помощи за пострадалото българско население.
  • ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с туристически автобус /минибус , паркинг

ДВЕ нощувки, закуски и вечери в SPA Hotel Orpheus Водач от фирмата

Медицинска застраховка без ограничение за възраст.

  • ЦЕНАТА  НЕ ВКЛЮЧВА:

Входни такси за посещаваните обекти

Разходи от личен характер

ИНФОРМАЦИЯ

За посещението на пещерите „Дяволско гърло“ и „Ягодинска пещера" и разходката по екопътека 'Струилица' се препоръчва носене на удобни обувки и маратонки.

 

      

Може да бъде изображение с мебел, на открито, басейн, спалня и текстово съобщениеЕкопътека Струилица и водопад Самодивско пръскало край Девин: толкова много  красиви гледки и впечатления - Друми в думи | Bulgaria, Travel, Country

 

                          

                                      

                         


   

 

 

 

 

 

 

 

 

Ягодинска пещера 

За връзка

Управител: Людмила Минчева Калайджиева

гр.Казанлък
ул. "Петко Стайнов" 10

0431/63949
0879693949

New category

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ

03.01.2022 18:29
Екскурзии в България Екскурзии в чужбина   Собствен транспорт СПА уикенди в България    Специални оферти  от Люсси Турс    

Изображението може да съдържа: 2 души