Пампорово,Чепеларе, Орфееви скали, екопътека Невястата, Смолян и кулата Снежанка      

                                                               www.arcgis.com/sharing/rest/content/items/3169d...

 2024 година      Две нощувки със закуски и вечери   ДАТА: 17, 18 и 19 МАЙ     цена 185 лв.         

 3 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус    

БОНУС: Родопска вечер с гайдар и певец на живо.

  • ПЪРВИ ДЕН: Отпътуване от Казанлък в 8.00 часа за Пампорово. След като навлезем в Родопа планина, по живописен път ще стигнем до един от най-красивите ни планински курорти - Пампорово. Познат основно като зимна дестинация, заради красивата природа, прохладата на планината и интересните туристически маршрути, Пампорово е предпочитан целогодишно от туристите. В Чепеларе ще посетим музея на родопския карт с беседа .Настаняване в хотел "Forest nook" 3+ * . Свободно време, през което можете да посетите SPA центъра на комплекса, който включва басейн, джакузи, сауна, рибки гара руфа, парна баня и фитнес. Вечеря с организирана програма (музика на живо). Нощувка. 
  • ВТОРИ ДЕН: Закуска. Свободно време, през което можете да посетите SPA центъра на хотела. Отпътуваме за екопътека "Невястата", която е една от любимите дестинации на всички туристи, посетили Пампорово. С дължина 900 метра, добре обозначеният маршрут предлага най-невероятните гледки в Родопите, като за покоряването ѝ не са нужни кой знае какви планинарски умения. Изключително лесна и перфектно облагородена, тя е подходяща за хора от всякакви възрасти - има много места за почивка, и за красиви снимки.В началото на екопътеката може да се види красивата Смолянска крепост, а в края ѝ ще ви посрещне свежа атракция за малки и големи - Via Ferrata или въжен тролей. По протежението на екопътеката ще видите много отделни скали, като всичките те образуват скалния масив Невястата - един от най-известните в Родопите. Ще има възможност и за посещение на манастирския комплекс "Свети Пантелеймон". Голямата популярност на манастира се дължи на сестра Христина, която, според поклонниците, е надарена с лечителски умения и пророчески дарби.  Ако времето позволява ,разходка до телевизионната кула на връх Снежанка. Кулата впечатлява с височината си от 156 метра и е отворена за посещение от туристи, които могат да изпият ободряваща напитка на терасата и да се насладят на 360-градусов поглед към Родопа планина. След невероятните емоции, които можете да съхраните в много снимки, се прибираме в хотела. Вечеря С ЖИВА МУЗИКА. Можете да удължите приключението през този наситен с емоции ден, като посетите дискотека "Underground", която се намира в хотела. Нощувка. 
  • ТРЕТИ ДЕН: Закуска. Около 10:30 ч. напускаме на хотела и отпътуваме за град Смолян и ще посетим историческия музей. По път за Казанлък може да спрем на Бачковския манастир "Успение Богородично". Той е вторият по големина и значимост български манастир. Разположен е много удачно на неголяма тераса, вдясно от поречието на Чепеларската река, до с. Бачково, на 10 км от Асеновград и 30 км от Пловдив. Манастирският комплекс заема площ от близа 8000 кв.м и е разположен на 440 м н.в. Включва два двора и четири църкви. Манастирът има и 13 параклиса - 8 в Асеновград и околностите му и 5 край манастира и пътя за Асеновград. Бачковският манастир е обявен за национален паметник на културата. Най-голямото му богатство е чудотворната икона "Св. Богородица Елеуса", за която се вярва, че има силата да изцелява. Свободно време за обяд.  Пристигане вечерта в Казанлък. 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

• Транспорт с автобус, лицензиран за туристически превози; 

• Две нощувки със закуски и вечери в Апарт-хотел "Форест Нук" 3+* в Пампорово https://forestnook.bg/; 

• Ползване на SPA центъра на хотела - басейн, джакузи, сауна, рибки гара руфа, парна баня, фитнес, чадър и шезлонг; 

• Детски кът; 

• Транспорт до началото на екопътека "Невястата" и обратно до хотела; 

• БОНУС: Жива музика с Родопска вечер с гайдар и певец на живо; 

• Водач по време на пътуване и престоя. 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

• Входни такси за посещаваните обекти; 

• Билет за лифт връх Снежанка - еднократно преминаване - 8 лв. възрастен, 7 лв. дете от 7 до 12 г.; двукратно преминаване - 14 лв. възрастен, 8 лв. дете от 7 до 12 г. Внимание: Всяко преминаване през турникет, независимо от посоката - качване към върха или слизане, се зачита за едно преминаване. Билетите важат само в рамките на деня, в който са издадени и за преминаване само веднъж през горните и/или долни станции на турникете. възможна е промяна в цената на билетите, независеща от туроператора; 

• Разходи от личен характер

Цена под kачеството на предлагания пакет!

Заповядайте!!!

ТУРОПЕРАТОР „ЛЮССИ  ТУРС” 0431 6 39 49  ,  0879 69 39 49

 

 

Галерия от снимки на това място за настаняванеГалерия от снимки на това място за настаняване

Галерия от снимки на това място за настаняване

За връзка

Управител: Людмила Минчева Калайджиева

гр.Казанлък
ул. "Петко Стайнов" 10

0431/63949
0879693949

New category

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ

03.01.2022 18:29
Екскурзии в България Екскурзии в чужбина   Собствен транспорт СПА уикенди в България    Специални оферти  от Люсси Турс